Barion Pixel
Események betöltése
Ez az esemény elmúlt.
Téma: Nyár ízei, étel és ízkombinációk, szezonalitás, zöldségek optimális felhasználása, főzési technikák, fűszerezési alapelvek

 

 

 
Mit fogsz tanulni eze a workshopon?

 

-Mindenről hallasz majd, ami nyári, szezonális  és egészséges.
-Ezen a  100% vegán-gluténmentes fúziós workshopon megtanítalak teljes értékűen, növényi alapokon táplálkozni, a lehetőleg legtöbb nyári zöldség felhasználásával.
-A teljes értékű növényi táplálkozás elvei mellett fűszerezési, alapanyagismereteket, főzési tippeket, és új technológiákat is tanítok Neked
-Az ételeket együtt készítjük el, és közösen egy ebéd keretében fogyasztjuk el.
-Az ár magába foglalja az alapanyagok költségeit is.
– Ha itt éjszakáznál, és másnap még túráznál a Mátrában, a szállás 2 fő, vagy egy 4 fős család részére megoldható. Kérlek, jelezd felénk ezirányú igényedet az emailben!

Menü:
Vietnami zöldség tekercsek satay szósszal
Serpenyős sült tempeh  fűszeres vajbabhummusszal, répalazaccal,  és Zöld  Istennő salátával
Erdeigyümölcsös zabtorta vaníliakrémmel

Fontos tudnivalók!
Minden receptet együtt készítesz velem, a rendelkezésre álló idő 6 teljes óra.
A kurzus személyes oktatás keretében zajlik, így el kell jönnöd hozzám.
A tanfolyami díj befizetése után elküldöm részedre az összes receptet kinyomtatható formában.
A tanfolyami helyed foglalása csak akkor biztosított, ha a tanfolyami díj visszaigazoltan átutalásra került.

Időtartam : 11.00-17.00-ig

Maximális résztvevő: 5 fő

Jelentkezési határidő: Június  22.

A tanfolyam ára: 25.000 Ft/fő

Jelentkezés és információ:  info@gretastohr.com

 

Go to Top