VEGÁN-GLUTÉNMENTES SZAKÁCS
KEZDŐ ONLINE FŐZŐKURZUS

VEGÁN, GLUTÉN- MENTES SZAKÁCS
KEZDŐ ONLINE FŐZŐKURZUS

Ez az a kurzus, amely megtanít téged a vegán konyha alapjaira, megismerteti veled az alapeszközöket, növényi alapanyagok megfelelő használatát, beszerzésüket, fűszereket, és főzési technikákat.
Tedd magadévá a tudást, amely önbizalmat és sikerélményt nyújt a mindennapi ételkészítésnél, vagy akár az ünnepi alkalmakkor is számíthatsz rá!

Ez az a kurzus, amely megtanít téged a vegán konyha alapjaira, megismerteti veled az alapeszközöket, növényi alapanyagok megfelelő használatát, beszerzésüket, fűszereket, és főzési technikákat.
Tedd magadévá a tudást, amely önbizalmat és sikerélményt nyújt a mindennapi ételkészítésnél,
vagy akár az ünnepi alkalmakkor is számíthatsz rá!

Remekül hangzik, ezért szeretnék többet tudni róla

AMIT A VEGÁN-GLUTÉNMENTES KEZDŐ KURZUSRÓL TUDNOD KELL:

Életmódváltásod bármely szakaszában is legyél épp, ez a kurzus segítségedre lesz, hiszen egyedülállóan foglalja össze, és tanítja meg neked a növényi étkezés alapjait.
Nem csak kizárólag precíz videókkal, de letölthető receptekkel, tippekkel, bevásárlóslistával és alapanyagtáblázattal és ingyenes bónusz anyaggal támogatja oktatásod.
Kezdő vagy? Sohasem főztél még? Nincs  önbizalmad a konyhában?
Szívesen segítek!

Olyan módszereket, recepteket és tanítást kapsz, amelyet gyakorolva kifejlődik az ízérzéked, lenyűgőzően finom és egészséges fogásokat készíthetsz, amelyekkel lehetetlen hibázni. Teljesen kezdő szintről tanítalak, így igazán nincs mitől félned.
Tökéletes fogásokat alkothatsz anélkül, hogy kimozdulnál otthonról, vagy költséges,-de nem teljes értékű tudást biztosító- tanfolyamokra fizetnél be. Itt mindent megtalálsz egy helyen, és még többet is kapsz, hiszen egy olyan úton indulsz el, amely végtelen magasságokba repíthet.

Ha pedig nem csak hobbi szinten, hanem akár hivatásszerűen is szeretnél ezzel foglalkozni, az alapok elsajátítása után lehetőséged van a haladó, majd a mesterkurzuson részt venni. Kár lenne, ha az álmaid megvalósítása csak azon múlna, hogy nincs honnan megszerezned a megfelelő tudást. Az iskola elvégzésével olyan önbizalomra és tudásra tehetsz szert, amelyre mindig is vágytál.

Elkezdem a kezdő kurzust!

AMIT A VEGÁN-GLUTÉNMENTES KEZDŐ KURZUSRÓL TUDNOD KELL:

Életmódváltásod bármely szakaszában is legyél épp, ez a kurzus segítségedre lesz, hiszen egyedülállóan foglalja össze, és tanítja meg neked a növényi étkezés alapjait.
Nem csak kizárólag precíz videókkal, de letölthető receptekkel, tippekkel, bevásárlóslistával és alapanyagtáblázattal és ingyenes bónusz anyaggal támogatja oktatásod.
Kezdő vagy? Sohasem főztél még? Nincs  önbizalmad a konyhában?
Szívesen segítek!

Olyan módszereket, recepteket és tanítást kapsz, amelyet gyakorolva kifejlődik az ízérzéked, lenyűgőzően finom és egészséges fogásokat készíthetsz, amelyekkel lehetetlen hibázni. Teljesen kezdő szintről tanítalak, így igazán nincs mitől félned.
Tökéletes fogásokat alkothatsz anélkül, hogy kimozdulnál otthonról, vagy költséges,-de nem teljes értékű tudást biztosító- tanfolyamokra fizetnél be. Itt mindent megtalálsz egy helyen, és még többet is kapsz, hiszen egy olyan úton indulsz el, amely végtelen magasságokba repíthet.

Ha pedig nem csak hobbi szinten, hanem akár hivatásszerűen is szeretnél ezzel foglalkozni, az alapok elsajátítása után lehetőséged van a haladó, majd a mesterkurzuson részt venni. Kár lenne, ha az álmaid megvalósítása csak azon múlna, hogy nincs honnan megszerezned a megfelelő tudást. Az iskola elvégzésével olyan önbizalomra és tudásra tehetsz szert, amelyre mindig is vágytál.

Elkezdem a kezdő kurzust!

HA MEGVAN TEHÁT A KÍVÁNCSISÁGOD, VÁGYAD ÉS AZ AKARATOD,
SAJÁT SZEMÉLYRE SZABOTT TEMPÓDBAN HALADHATSZ.

Hiszen senki sem születik főzőtudással, kifinomult ízérzékkel, receptekkel a fejében.
De jó hír, hogy ezek a készségek elsajátíthatóak, ráadásul egy színvonalas online képzés keretein belül, amelyet egy 10 éve ezzel foglalkozó vegán életmód-, és ételszakértő, receptfejlesztő, étteremtulajdonos/séf tart.

RÁADÁSUL TOVÁBBI NÉGY MEGDÖNTHETETLEN ÉRVÜNK VAN A GRÉTA FŐZŐISKOLA
VEGÁN-GLUTÉNMENTES ONLINE KURZUSOK MELLETT.

1

Ez a tudásanyag annyira egyedi, hogy sehol máshol nem találod meg.

2

Ha kevésnek érzed a kezdő tanfolyamokat, további két (Haladó és Mester) kurzust tudsz még elvégezni, amivel a teljes tudástárat megkapod.

3

Minden kurzushoz további kiegészítő-exkluzív modulokhoz juthatsz, és ingyenes bónuszvideókhoz is.

4

Minden kurzus után személyre szóló-letölthető tanúsítványt adunk.

Elkezdem a kezdő kurzust!

KÜLÖNÖSEN NEKED SZÓL EZ AZ ISKOLA, HA:

  • Exkluzív és egyedülálló tudásanyagra vágysz

  • Vegán szeretnél lenni, nem tudod hogy indulj el

  • Étkezésed unalmassá vált, és nem túlzottan egészséges

  • Ételérzékenységben szenvedsz, nem tudsz sehol biztonságosan és finomat enni

  • Eleged van az ízetlen vegán, laktóz-, vagy gluténmentes fogásokból

  • Tökéletes recepteket, egyszerű, de ízletes fogásokat szeretnél készíteni

  • Úgy érzed aktuális életmódváltásod segítséget igényel a gyakorlatban.

  • Több önbizalmat és egy profi segítségét szeretnéd a mindennapi főzéshez

  • Rugalmas időbeosztást kíván az életed, ezáltal a tanulásodat is ehhez igazítanád

  • Ahol élsz, jelenleg nincs lehetőséget ezt a tudást offline elsajátítani

  • A szakma legjobbjától szeretnél tanulni

  • Alapanyag-, és fűszerismeretben is szeretnél a receptek mellett elmélyedni

  • Az egészséges életmód alapjait szeretnéd elsajátítani

  • Egy új, egészségesebb életminőségre törekszel

  • Szeretnél éttermi szintű ételeket készíteni

  • Fontos számodra a szakmai fejlődés a növényi alapú, vagy a gluténmentes főzés terén

  • Szeretnél vegán szakács lenni

  • Szakács vagy, de igényed van repertoárodat vegán-gluténmentes tudással bővíteni

  • Egészséges, tudatos, vagy mentes éttermet szeretnél nyitni

  • Életedben még egy ételt sem készítettél el

Tökéletes! Máris jelentkezem a Kezdő Kurzusra!

ÉRDEKEL, HOGYAN ÉPÜL FEL A VEGÁN-GLUTÉNMENTES KEZDŐ SZAKÁCS KURZUS?

I. Modul: Vegán-Gluténmentes Kezdő Szakács 1.

  • Receptek
    Tojáskrém
    Vegán majonéz (veganéz)
    Tartármártás
    Mediterán zöldségropogós (zöldségfasírt)
    Hajdina palacsinta (amerikai)
    St. Germain életelixír leves (krémleves)
    Serpenyős sült tofu
    Kevert zöldsaláta, epres vinaigrette öntettel
    Céklás waldorf saláta
    Alfredo szósz
    Csoki fondue
    Hamis kölesgombóc + „Great édes tejföl”
    Alap köretek: karfiolpüré, illatos jázminrizs

  • Nyomtatható anyag extrákkal
    -Minden videóhoz letölthető recept és bónusztippek
    -Életmódváltás lépésről lépésre
    -Biztonság és higiénia a konyhában
    -Alapanyag helyettesítő kisokos
    -Alapanyagismeret
    Alapanyagok megismerése, felhasználása, beszerzése
    -Fűszerismeret –mit mivel használjunk
    -Bevásárlólista-Alapéléskamra
    -Eszközlista

Videók: Az oktató videókban közelről és alapos magyarázat kíséretében, a saját tempódban tanulhatod meg az ételek elkészítését.

HALADÓ KURZUSOK HAMAROSAN…

Ha elvégezted a Kezdő Kurzus I. és II. moduljait, hamarosan kezdheted a Haladó kurzus soron következő négy modulját, amely a Világ Konyháinak legnépszerűbb ételeit tanítja meg Neked, mint az olasz, thai, indiai, francia, és közel keleti konyha világszrte ismert, és rajongott remekeit.
Még részletesebben tanulhatod meg a fűszerezést, és megannyi új és érdekes főzési technikát is elsajátíthatsz.
Találkozzunk ott is, 2021 tavaszán!

HALADÓ KURZUSOK HAMAROSAN…

Ha elvégezted a Kezdő Kurzus I. és II. moduljait, hamarosan kezdheted a Haladó kurzus soron következő négy modulját, amely a Világ Konyháinak legnépszerűbb ételeit tanítja meg Neked, mint az olasz, thai, indiai, francia, és közel keleti konyha világszrte ismert, és rajongott remekeit.
Még részletesebben tanulhatod meg a fűszerezést, és megannyi új és érdekes főzési technikát is elsajátíthatsz.
Találkozzunk ott is, 2021 tavaszán!

II. Modul: Vegán-Gluténmentes Kezdő Szakács 2.

  • Receptek:
    Tofukörözött (magyaros/reggeli/kence)
    Csicseri omlett (klasszikus/reggeli)
    Tempeh bacon (elengedhetetlen)
    Mac and Cheese (nemzetközi/népszerű/tésztaszósz)
    Sült édesburgonya saláta pisztáciával és áfonyával (ünnepi)
    Rózsavizes szilvachutney (indiai kiegészítő)
    Gombapaprikás (klasszikus/magyaros)
    Répatorta kesusajtkrémmel (desszert)
    Banánkenyér (reggeli/deszert)
    Alap köretek: quinoa, zöldséges barnarizs

  • Nyomtatható anyag extrákkal
    -Minden videóhoz letölthető recept és bónusztippek
    -Életmódváltás lépésről lépésre
    -Biztonság és higiénia a konyhában
    -Alapanyag helyettesítő kisokos
    -Alapanyagismeret
    Alapanyagok megismerése, felhasználása, beszerzése
    -Fűszerismeret –mit mivel használjunk
    -Bevásárlólista-Alapéléskamra
    -Eszközlista

Videók: Az oktató videókban közelről és alapos magyarázat kíséretében, a saját tempódban tanulhatod meg az ételek elkészítését.

INTERJÚK

BESZÉLJENEK A SZÁMOK

0 ember
képzése az elmúlt 5 évben
0 vegán
főzőműsor adás a televízióban
0 kiadott
többezer példányban elkelt szakácskönyv
0 média
média megjelenésen túl
0 online
recept

HOL TALÁLKOZHATTÁL VELEM?

Life Tv
MTV
RTL Klub
TV2
Fix TV

Forbes Magazin
Meglepetés Mentes Magazin
Csak a Mentes Magazin
Recept és rejtvény Magazin
Instyle Magazin
Glamour Magazin
Joy Magazin
Shape Magazin

 

Tőled szeretnék tanulni!

VÉLEMÉNYEK A KURZUSRÓL

“Tavaly nyár elején eldöntöttem, hogy szeretnék jobban megtanulni főzni. Elsősorban az egészséges,  és a növényi alapú ételek érdekeltek. A laktózérzékenységemen kívül szerencsére más egészségügyi problémám nincs, így inkább egy tudatosabb életmódváltás volt a motiváló erő.
Így találtam rá Gréta főzőtanfolyamára, ahol a növényi alapú étkezés rejtelmeibe kaptunk betekintést. Rengeteg újdonságot tanultunk a vegán gasztronómiáról, isteni ételeket készítettünk, melyeket a mindennapokban is könnyen megvalósíthatunk. A kezdő 4 alkalom után, nem is volt kérdés, hogy jelentkezzek-e a haladó tanfolyamra is.  Amellett, hogy a főzőtudásomat kiszélesítettem, sok új embert is megismertem, van, akivel azóta is tartom a kapcsolatot. Gréta egy csupaszív, pozitív energiát sugárzó Nő, akire az órákon kívül is számíthatunk! Ákossal együtt pedig a legjobb csapatot alkotják! Tiszta szívvel ajánlom a kurzust, ha egy kicsit is érdekel a vegán konyha!”
Vivien

“Nagyon inspiráló volt részt venni a kurzuson, nekem hatalmas löketet adott a vegánná válásban, mert gyakorlatias volt a képzés és nagyon jó hangulatú. Nekem fontos volt az alapanyag ismeret is, hogy mit honnan könnyű beszerezni, mert előtte csak kacsintgattam a vegánság felé, nem voltak tapasztalataim a különlegesebb alapanyagokkal. Amellett, hogy nagyon klassz élmény hasonló gondolkodásúakkal végigfőzni a vasárnapot kéthetente, kézzelfogható recepteket kaptunk, amikkel könnyű volt otthon is elkápráztatni az akár szkeptikusabb “közönséget” is. Szeretettel ajánlom mindenkinek.”
Éva

“Miért érdemes a tanolyamra jelentkezni?
Mert lehesz kezdő háziasszony, vagy akár profi szakács,olyan képzést kapsz, hogy képes leszel utána otthon vagy munkahelyeden pl. ilyen szuper glutén-,laktóz,-tojásmentes répatortát 
sütni /én is ott tanultam és ma itthon készítettem😊/.
Ezen kívül Gréta nagyon jó pedagógus / kár, hogy “pályaelhagyó”, mert elkelne több ilyen ember a nappali oktatásba/”
Judit

“Elkezdtem nézni Gréta videóit, követni a tanfolyamait. Tavasszal a kezdő, most a haladó tanfolyamán vettem részt. RENGETEGET tanultam tőle, Ákostól és a fantasztikus csapattól, akiket összehozott. Mára a gyerekeim is nagy Gréta-rajongók, imádják nézni a Főzősulit, és kipróbálni a recepteket! 
Annyira hálás vagyok ezekért a rettentően fárasztó vasárnapokért (este kb. annyira vagyok képes, hogy lefeküdjek a földre… na, jó, aztán összeszedem magam, de fél óra földön fekvés mindig kellett), a hihetetlenül intenzív és élvezetes oktatásért, a sok-sok kedvességért, mosolyért, jókedvért, a finom ételekért, hogy nem akarom elhinni, hogy vége. 😱 Köszönöm, Gréta, a tudásodat, a hitelességedet és a lelkesedésedet, és hogy minden szavadból, tettedből árad a vágy és törekvés, hogy mindezt másokkal is megoszd! Jó volt Tőled / Veled tanulni!!! 😍😍😍 To be continued — remélem!!!”
Mariann

“Sajnos ma volt az utolsó nap a főzősuliban… Köszönöm szépen, Greta Stohr, h Tőled tanulhattam. Lenyűgözött az alapanyag-ismereted, a lelkesedésed, a maximalizmusod, és minden egyes fogásért rajongtam… Eddig is szerettem főzni, és ezen a négy vasárnapon, úgy érzem, rengeteget fejlődtem, tanultam. Nagyon jó volt Ákossal is együtt dolgozni, elképesztően pozitív, harmonikus párosotok inspiráló és “vidámító”! Ritka az olyan tanfolyam, ahol az ember azt érzi, h minden fillért megért – – – a Tiéd olyan volt! Alig várom a haladót!!! 💗
Mariann

“Nagyszerűen éreztem magam minden alkalommal. Gréta remek recepteket osztott meg velünk, ami azért is szuper volt, mert mindenki főztjét megkóstolta és építően segítette, amitől még kerekebb, karaktersebb lett az étel íze. 🙂 Megosztotta velünk például azt is, hogy melyik az a csicseriborsó liszt, amitől olyan lesz az étel, amilyennek lennie kell. S persze még ezer meg ezer apró trükköt kaptunk Tőle, amit neki az évek tapasztalata kikristályosított. S nem utolsó sorban fantasztikus embereket is megismertem a közös főzések alkalmával!”
Judit

“Kedves Gréta, én úgy mutatkoztam be a kezdő tanfolyamod elején, hogy ha soha többet nem kellene a konyhába mennem, azt sem  bánnám. Ehhez képest, beiratkoztam a haladó tanfolyamodra is. Ugyan kb. 30 éve főzök, de több mindenhez kedvet kaptam és a főzési palettám jelentősen bővült, megismertem egy csomó új dolgot, amit tudok a konyhában hasznosítani, sokkal bátrabban fűszerezek. Nincs semmi egészségügyi problémám, de szeretnék egyre kevesebb húsételt enni és erre nagyon hasznosak voltak a tanfolyamodon elsajátított új ismeretek. És ráadásul nagyon jó hangulatúak voltak a közös főzések, úgyhogy mindenkinek tudom ajánlani, hogy főzzön veled. 🙂”
Krisztina

“Szia Greta, a főzőiskola a legjobb tanfolyam volt amin eddig részt vettem, imádtam minden pillanatát. 😊 Nagyon élveztem vegánként az új, különlegesebb ételek elkészítését, a főzősuli segített változatosabbá tenni az étkezésem. Imádtam a dekorálást, a tervezést és a pörgést a konyhában. Szuper volt a csoport meleg és befogadó hangulata, olyan jó volt olyan emberek között lenni akiket érdekel a növényi táplálkozás. Imádom az ízlésed, a felkészültséged és a szereteted és azt ahogy az emberekkel és az ételekkel bánsz. A mai napig rólad és a főzősuliról mesélek a barátaimnak, hogy milyen jól éreztem magam. Bármikor visszamennék. Csodálatos ahogy megtanultunk gombát, tofut és tempeh-t megfelelően kisütni, magamtól soha nem jöttem volna rá. Köszönöm a sok tudást és köszönöm az odaadásodat ahogy ezeket a tanfolyamokat csinálod. 🙏 Puszillak 😊”
Patrícia
Ez a kurzus nekem is kell!

A KURZUS ÁRÁT BEFIZETVE ÖRÖK HOZZÁFÉRÉST KAPSZ, HOGY BÁRMIKOR ÚJRANÉZHESD A VIDEÓKAT,
GYAKOROLJ, ELMÉLKEDJ, FEJLŐDJ, ALKOSS.

A teljes kurzus eredeti ára 80.000 Ft

Ha még ma megrendeled a Kurzus mindkét modulját (Vegán-Gluténmentes Kezdő Szakács 1-2.), akkor 50% kedvezményt kapsz, azaz a két kurzus ára mindössze 40.000 Ft.
Ha először csak kipróbálnád külön az első vagy a második kurzust, azt is nagy kedvezménnyel teheted meg:

Az I. modul ára oktató videókkal, letölthető anyagokkal és extra bónusz receptekkel 24.900 Ft

A  II. modul ára oktató videókkal, letölthető anyagokkal és extra bónusz receptekkel 24.900 Ft

I-II. modult tartalmazó extra csomag örökös hozzáféréssel, az összes recepttel, videóval, bónusszal, letölthető anyaggal,
50% kedvezménnyel MOST CSAK 40.000Ft!

MEGRENDELÉS

GYAKORI KÉRDÉSEKRE MEGNYUGTATÓ VÁLASZOK

A kurzus akkor indul, amikor szeretnéd. Az online kurzusok szépsége hogy otthonod (ez esetben) konyhád kényelmében tanulhatsz. A videokhoz örökös hozzáférést vásárolsz, amelyhez Gréta Főzőiskola tagjaként sok-sok kiegészítő extrát is kapsz az idők során. Nem beszélve arról, hogy első kézből értesülhetsz további kurzusainkról.

Nincsen. Bárki jelentkezhet, aki szeretne elmerülni a növényi ételek, főzés, alapanyagok világában. A haladó kurzus megkezdése előtt, azonban érdemes elvégezni a kezdő kurzusunkat, hiszen lesz olyan haladó recept, amelyhez az alapkurzusban szereplő alaprecept elsajátítása szükséges.

 

A haladó kurzushoz hamarosan hozzáférést biztosítunk. Érdemes feliratkozni hírlevelünkre, hogy első kézből értesülj, újonnan megjelenő kurzusainkról.

Az online kurzusok tekintetében nem tudsz részletfizetés lehetőségével élni.

 

Ha feliratkoztál hírlevelünkre, első kézből kapod meg ajánlatainkat, és tagsági kedvezményeinkkel is élhetsz.

A Gréta Főzőiskola nem tud jelenleg akkreditált képzést nyújtani. Egyszerű törvényi akadályai vannak. Egyelőre az Oktatási Minisztérium nem ismeri el a növényi vagy gluténmentes szakács szakmát. Azt azonban garantálom, hogy a Gréta Főzőiskola Kurzusok elvégzésével mindennapokban is használható, és egyedülálló tudás birtokába juthatsz, amelyet máshonnan nem tudsz megszerezni. Megismered az alapanyagokat, azok használatát, egyedi főzési technikákat tanulhatsz Grétától, és a fűszerezés rejtelmeibe is bepillantást nyerhetsz. A kurzus végeztével, pedig személyre szóló tanúsítványt is letölthetsz.

 

Igen. Lesznek személyes kurzusok és élő online kurzusok is. A hírlevelükre feliratkozva, első kézből értesülhetsz ezekről.

 

Az Alapanyagismeret nevű pdf file-ban minden alapanyagot megismerhetsz, és javaslatot kapsz a beszerzésüket illetően. A legtöbb, s legkülönlegesebb alapanyagokat a webshopunkban is beszerezheted, így rengeteg időt, utazást, vagy keresgélést spórolunk meg Neked.

 

Nincs több kérdésem, megrendelem a kurzust!