Barion Pixel
Események betöltése
Ez az esemény elmúlt.

Az esemény leírása:

Ezt a napot azoknak dedikáljuk, akik szeretnének egy utazáson elindulni az öntáplálás, öngyógyítás felé.

Várjuk szeretettel azon nőtársainkat, akik a táplálkozás, öntáplálás fogalmakat szeretnék magukban újraírni, vagy magasabb szintre kívánják emelni úgy, hogy ennek segítségével felszabadítsák azokat a táplálkozással kapcsolatos tévhiteket, blokokkat, és sémákat, amelyek esetlegesen akadályozzák fejlődésüket.

Megismertetjük a táplálkozás egy új, önismeretre épülő dimenzióját, és segítünk a tudatos öntáplálás minden szintű gyakorlati kialakításában és tervezésében is.
Az esemény tartalmaz egy vegán-gluténmentes ebédet, segítő gyakorlatokat és szertartásokat, és sok szeretettel teli ölelést.

Workshop vezetők:

Stőhr Gréta
Holisztikus életmód tanácsadó (Vegan Master Nutritionist) és tréner, vegán séf, író

“Hiszek a változás erejében, az emberiség végső jóságában és abban is, hogy a 21. század embere a könyörületességet és a fejlődést választja majd, a rombolás, és természeti erőforrásaink kisemmizése helyett.

Hiszek továbbá az egyén felelősségében, és az egyénben végbemenő változások erejében is.

Minden nálunk, belül kezdődik, és általunk hat ki közvetlen környezetünkre. Tehát, ha a világban boldogan szeretnénk élni, mindenképpen önmagunknál kell az utazásunkat kezdeni.
Ezért én a legkisebb törekvést, aprónak tűnő pozitív változást, vagy tudatosságot is nagyra értékelem, és nagy jelentőséget tulajdonítok neki, hiszen csakis így, együtt, összefogva tudjuk mindezt jobbá tenni, azt a békés világot megteremteni, ahol mindannyian élni szeretnénk.”

Zágoni Bettina (Tina-Moderngoddess)
Perinatális tanácsadó, felnőtt és perinatális jógaoktató, anya, vállalkozó nő, alkotó

“Hiszem, hogy élni teljes szívvel és feltétlen hittel érdemes. Hittel Önmagunkban, a világ jóságában, az utunkban. Hiszem, hogy minden lentben ott a fent, és hogy a megfelelő számunkra segítő eszközökkel – legyen az az alkotás, a mozgás, a zene vagy bármi, ami a bennünk lévő világot kifejezni segít –, könnyebb megérteni, elfogadni, szeretni és támogatni magunkat azokban a folyamatokban, amiket átélünk a saját utunk során. Hiszem, hogy a gyógyulás és fejlődés az, amikor egy tapasztalás – jó vagy rossz, könnyű vagy nehéz – békés helyet talál bennünk.”

Helyszín: Mátraszele
Dátum és időtartam: 2022.09.04. (11.00-16.00 )
Ár: 28.000Ft
Jelentkezés: info@gretastohr.com

Go to Top