Az Ősz a visszavonulásról, a megpihenésre való felkészülésről szól, és arról, hogy megtöltsük testünket színes zöldségekkel, gyümölcsökkel, ugyanakkor feltöltsük vitamin-, és nyomelemraktárainkat, lelkünket pedig felkészítsük a télre.
Mit fogsz tanulni ezen a Főzőtanfolyamon?
-Beszélgetünk az őszi szezonális alapanyagokról, és azok felhasználási módjairól
-Megismerkedhetsz az ayurvédikus főzési alapelvekkel, testtípusoknak és az évszaknak megfelelő táplálkozással
-A változatos gourmet táplálkozás elvei mellett fűszerezési, alapanyagismereteket, főzési tippeket, és új technológiákat is tanítok Neked
-Az ételeket együtt készítjük el, és közösen egy ebéd keretében fogyasztjuk el.
-Az ár magába foglalja az alapanyagok költségeit is.
– Ha itt éjszakáznál, és másnap még túráznál a Mátrában, a szállás (szept. 25-től) 2 fő részére (+2 gyermek), minimum két éjszakára megoldható. Kérlek, ezt is jelezd nekünk emailben igény esetén.
MENÜ
Előétel: „Parmezános” -sült kelbimbós cézársaláta
Főétel: Sütőtökös risotto padlizsánbacon-nel
Desszert: Somlói galuska szilvaöntettel
Időtartam: 11.00-17.00-ig
Maximális résztvevő: 7 fő
Jelentkezési határidő: szeptember 22.
A tanfolyam díja: 28.000Ft/fő
Jelentkezés és részletek: info@gretastohr.com