Téma: Mit mivel helyettesítünk a vegán konyhában?
(hús, tojás és tejtermék helyettesítők a gyakorlatban)
(hús, tojás és tejtermék helyettesítők a gyakorlatban)
A vegánná válás első időszakában bizonyára ijesztő a sok új alapanyagot megismerni, és azt sem tudod, hogy kedvenc ételeidet, alapanyagaidat elhagyni, és ezekkel az újakkal mit is kell kezdeni.
Ha magadra ismertél, akkor nálam a helyed!Mit fogsz tanulni ezen a nem mindennapi főzőtanfolyamon?
-Ezen a 100% vegán gluténmentes tanfolyamon,megtanítalak a lehető legtöbb állati eredetű alapanyag helyettesítésére, elméleti, és gyakorlati példákon keresztül.
-Segítek neked menüt tervezni, a bevásárlólistától a kivitelezésig.
-Elmondom, mit, hol érdemes megvásárolni, mit és hogyan érdemes házilag elkészíteni.
-Megtanítalak, hogyan tudsz tojás nélkül süteményt, palacsintát sütni, hús nélkül rakottast, gyrost, burgert és fasírtot készíteni. Tejszín nélkül krémesíteni, habot verni, tojás nélkül rántottát készíteni.
-A teljes értékű növényi táplálkozás elvei mellett fűszerezési, alapanyagismereteket, főzési tippeket, és új technológiákat is tanítok Neked
-Az ételeket együtt készítjük el, és közösen egy ebéd keretében fogyasztjuk el.
-Az ár magába foglalja az alapanyagok költségeit is.
– Ha itt éjszakáznál, és másnap még túráznál a Mátrában, a szállás 2 fő, vagy egy 4 fős család részére megoldható. Kérlek, jelezd felénk ezirányú igényedet az emailben!
Ha magadra ismertél, akkor nálam a helyed!Mit fogsz tanulni ezen a nem mindennapi főzőtanfolyamon?
-Ezen a 100% vegán gluténmentes tanfolyamon,megtanítalak a lehető legtöbb állati eredetű alapanyag helyettesítésére, elméleti, és gyakorlati példákon keresztül.
-Segítek neked menüt tervezni, a bevásárlólistától a kivitelezésig.
-Elmondom, mit, hol érdemes megvásárolni, mit és hogyan érdemes házilag elkészíteni.
-Megtanítalak, hogyan tudsz tojás nélkül süteményt, palacsintát sütni, hús nélkül rakottast, gyrost, burgert és fasírtot készíteni. Tejszín nélkül krémesíteni, habot verni, tojás nélkül rántottát készíteni.
-A teljes értékű növényi táplálkozás elvei mellett fűszerezési, alapanyagismereteket, főzési tippeket, és új technológiákat is tanítok Neked
-Az ételeket együtt készítjük el, és közösen egy ebéd keretében fogyasztjuk el.
-Az ár magába foglalja az alapanyagok költségeit is.
– Ha itt éjszakáznál, és másnap még túráznál a Mátrában, a szállás 2 fő, vagy egy 4 fős család részére megoldható. Kérlek, jelezd felénk ezirányú igényedet az emailben!
Menü:
Zöldfűszeres túrókrém
Nyári zöldségekkel és sült tempeh-vel töltött csicseri omlett
Tofugyros tzatzikivel „sajtos”édesburgonyával
New York sajttorta barack coulis-val
Fontos tudnivalók!
Minden receptet együtt készítesz velem, a rendelkezésre álló idő 6 teljes óra.
A tanfolyami díj befizetése után elküldöm részedre az összes receptet kinyomtatható formában.
A főzőtanfolyam személyes oktatás keretében zajlik, így el kell jönnöd hozzám.
A tanfolyami helyed foglalása csak akkor biztosított, ha a tanfolyami díj visszaigazoltan átutalásra került.
Időtartam : 11.00-17.00-ig
Maximális résztvevő: 5 fő
Jelentkezési határidő: augusztus 10.
A tanfolyam díja: 28.000Ft/fő
Jelentkezés és részletek: info@gretastohr.com