Zöldséges tofurántotta

Zöldséges tofurántotta

Hozzávalók

200 g füstölt tofu

5 db kisebb koktél paradicsom

1 db kápia paprika

1 csokor petrezselyem

1 kisebb fej lilahagyma

2 szál újhagyma zöld szárával

olíva olaj

1 tk kurkuma

1 és ½ tk fekete só

1 tk Gréta Tündérpor grill fűszersó

1 tk fokhagymapor
kevés őrölt bors

Elkészítés

Fogom a kedvenc teflonserpenyőmet, és kevés olívaolajat hevítek. A lilahagymát csíkokra esve vágjuk fel, a paprikát is zsülienre, az újhagymát pedig karikára. Megpirítom hirtelen a zöldségeket, úgy, hogy ropogósak maradjanak. Az utolsó zöldség ami a serpenyőbe kerül a paradicsom, azt egyben hagyom, és úgy sütöm meg. Egyszerűen rámorzsolom a tofut, majd hozzáadom a fűszereket, jól összekeverem, és addig pirítom, amíg a tofu le nem pirul. Megszórom aprított petrezselyemmel. Illatozó, mennyei reggeli, vagy könnyű vacsora.