VEGÁN-GLUTÉNMENTES SZAKÁCS
HALADÓ ONLINE FŐZŐKURZUS

VEGÁN, GLUTÉN- MENTES SZAKÁCS
HALADÓ ONLINE FŐZŐKURZUS

Ez az a kurzus, amely tovább visz téged a profi, vegán szakáccsá válás útján.
A kezdő kurzus után további exkluzív tartalmakkal folytathatod főzőtudományod bővítését.
Miután a Vegán- Gluténmentes Kezdő Online Kurzus leckéit maradéktalanul végigjártad, és még szívesen  tanulnál további recepteket, fűszerezést, és technikákat,
ha nem volt elég, és ismerkednél újabb alapanyagokkal, akkor bátran ajánlom a Haladó Kurzust a figyelmedbe.

Remekül hangzik, ezért szeretnék többet tudni róla

AMIT A VEGÁN-GLUTÉNMENTES HALADÓ KURZUSRÓL TUDNOD KELL:

Életmódváltásod haladó szakaszában vagy? Új és különlegesebb receptekre vágysz és főzőtudásodban is szintet lépnél?
A Kezdő Kurzussal ellenben, itt már nem az alapokat tanítom Neked, hanem eddig titkos főzési technikáimat, tapasztalataimat és tippjeimet osztom meg veled, hogy ne csak egészségesek, hanem tökéletes harmóniában legyenek ételed ízei.

A Kezdő Kurzushoz hasonlóan itt is részletes, aprólékosan kidolgozott profi e-learning videókban, lépésről lépésre mutatom meg Neked a világ konyháinak legnépszerűbb remekeit, gluténmentes-vegán köntösben.

Évek óta gluténmentes vegánként élsz, vagy vegán szakácsként dolgozol? Már minden alapreceptet jól ismersz, és be akarsz újítani? A Haladó Kurzusban 4 különálló modult találsz, benne 20 tökéletes ételvideóval, és pontos recepttel.

Érdekel a haladó e-learning kurzust!

AMIT A VEGÁN-GLUTÉNMENTES HALADÓ KURZUSRÓL TUDNOD KELL:

Életmódváltásod haladó szakaszában vagy? Új és különlegesebb receptekre vágysz és főzőtudásodban is szintet lépnél?
A Kezdő Kurzussal ellenben, itt már nem az alapokat tanítom Neked, hanem eddig titkos főzési technikáimat, tapasztalataimat és tippjeimet osztom meg veled, hogy ne csak egészségesek, hanem tökéletes harmóniában legyenek ételed ízei.

A Kezdő Kurzushoz hasonlóan itt is részletes, aprólékosan kidolgozott profi e-learning videókban, lépésről lépésre mutatom meg Neked a világ konyháinak legnépszerűbb remekeit, gluténmentes-vegán köntösben.

Évek óta gluténmentes vegánként élsz, vagy vegán szakácsként dolgozol? Már minden alapreceptet jól ismersz, és be akarsz újítani? A Haladó Kurzusban 4 különálló modult találsz, benne 20 tökéletes ételvideóval, és pontos recepttel.

Érdekel a haladó e-learning kurzus!

Ha pedig nemzetközileg akkreditált Vegán Séf szeretnél lenni, éttermet, bisztrót kívánsz nyitni, vagy bármilyen vendéglátó vállalkozást, amelyhez hivatalos tanúsítványra, különleges és egyedi tudásra lenne szükséged, akkor feltétlenül csatlakozz a Body n’ Soul Wellness Academy Vegán Séf Oktatói Tanfolyamához, amely keretében is én tanítalak. Az akkreditált, nemzetközileg a világ bármely pontján elismert diploma a világon teljesen egyedülálló, és mostantól magyar nyelven is elérhető számodra.

Szeretnék csatlakozni az Akkreditált Vegán Séf Képzéshez!

HA MEGVAN TEHÁT AZ ALAPTUDÁSOD, VÁGYAD ÉS AZ AKARATOD,
HOGY SAJÁT, SZEMÉLYRE SZABOTT TEMPÓDBAN HALADJ ÉS MEGISMERD A VILÁG KONYHÁINAK LEGNÉPSZERŰBB REMEKEIT, CSATLAKOZZ A ZÁRT TAGSÁGI RENDSZERÜNKHÖZ,  ÉS KEZDD EL MÁR MA A HALADÓ KURZUST!

Elkezdem a haladó kurzust!

TOVÁBBI 4 MEGDÖNTHETETLEN ÉRVEM VAN A GRÉTA FŐZŐISKOLA
VEGÁN-GLUTÉNMENTES HALADÓ KURZUS MELLETT.

1

Ez a tudásanyag annyira egyedi, hogy sehol máshol nem találod meg, senki mástól nem tudod ebben a formában, és ilyen módszerrel megtanulni.

2

Ha már szakács vagy, és megvan a kellő gyakorlatod, egyből szintet léphetsz, nem kell feltétlenül elvégezned a kezdő kurzust.

3

A világ bármely pontjáról, saját, egyedi tempódban tanulhatsz, nem kell dátumokhoz alkalmazkodnod, sem más emberekhez. Otthonról, kényelmesen is megszerezheted ezt a különleges és egyedi tudást, amellyel ma a világon igen kevesen rendelkeznek.

4

A Haladó Kurzust négy különböző gourmet modulra osztottam Neked, ha külön-külön és nem egyszerre vásárolnád meg. Így nem kell egyszerre nagyobb összeget kiadni, kezdheted az egyes csomagokkal.
Tökéletes, jelentkezem a haladó kurzusra!

KÜLÖNÖSEN NEKED SZÓL EZ AZ ISKOLA, HA:

  • Exkluzív és egyedülálló tudásanyagra vágysz

  • Vegán szeretnél lenni, nem tudod hogy indulj el

  • Étkezésed unalmassá vált, és nem túlzottan egészséges

  • Ételérzékenységben szenvedsz, nem tudsz sehol biztonságosan és finomat enni

  • Eleged van az ízetlen vegán, laktóz-, vagy gluténmentes fogásokból

  • Tökéletes recepteket, egyszerű, de ízletes fogásokat szeretnél készíteni

  • Úgy érzed aktuális életmódváltásod segítséget igényel a gyakorlatban.

  • Több önbizalmat és egy profi segítségét szeretnéd a mindennapi főzéshez

  • Rugalmas időbeosztást kíván az életed, ezáltal a tanulásodat is ehhez igazítanád

  • Ahol élsz, jelenleg nincs lehetőséget ezt a tudást offline elsajátítani

  • A szakma legjobbjától szeretnél tanulni

  • Alapanyag-, és fűszerismeretben is szeretnél a receptek mellett elmélyedni

  • Az egészséges életmód alapjait szeretnéd elsajátítani

  • Egy új, egészségesebb életminőségre törekszel

  • Szeretnél éttermi szintű ételeket készíteni

  • Fontos számodra a szakmai fejlődés a növényi alapú, vagy a gluténmentes főzés terén

  • Szeretnél vegán szakács lenni

  • Szakács vagy, de igényed van repertoárodat vegán-gluténmentes tudással bővíteni

  • Egészséges, tudatos, vagy mentes éttermet szeretnél nyitni

  • Életedben még egy ételt sem készítettél el

Tökéletes! Máris jelentkezem a Kezdő Kurzusra!

ÉRDEKEL, HOGYAN ÉPÜL FEL
A VEGÁN-GLUTÉNMENTES HALADÓ SZAKÁCS KURZUS?

ÉRDEKEL, HOGYAN ÉPÜL FEL
A VEGÁN-GLUTÉNMENTES HALADÓ SZAKÁCS KURZUS?

I. Modul: Vegán-Gluténmentes Haladó Szakács 1.
Olasz modul:

  • Receptek:
    Bruschetta (sült paprikával és bazsalikommal)
    Minestrone (olasz gazdag zöldségleves)
    Autentikus Bolognai szósz
    Autentikus Carbonara szósz
    Tiramisu

  • Nyomtatható anyag extrákkal

    -Minden videóhoz letölthető recept és bónusztippek
    -Életmódváltás lépésről lépésre
    -Biztonság és higiénia a konyhában
    -Alapanyag helyettesítő kisokos

    -Alapanyagismeret (e-book)
    -Fűszerismeret (e-book)
    -Olasz Világkonyha történelem (e-book)
    -Eszközlista
    -Bevásárlólista-mit hol szerezz be!

     

     

Videók: Az oktató videókban közelről és alapos magyarázat kíséretében, a saját tempódban tanulhatod meg az ételek elkészítését.

II. Modul: Vegán-Gluténmentes Haladó Szakács 2.
Közel-Keleti Modul
(arab-libanoni-marokkói)

 

  • Receptek:
    Autentikus hummus pirított mandulával
    Gránátalmás quinoa tabouleh
    Marokkói padlizsánsteak
    Arab kókusztejes céklakrémleves citromos tahinivel
    Zöldséges mogyoróvajas tajine
    Pisztáciás kókusztejberizs karamell öntettel

  • Nyomtatható anyag extrákkal
    -Minden videóhoz letölthető recept és bónusztippek
    -Életmódváltás lépésről lépésre
    -Biztonság és higiénia a konyhában
    -Alapanyag helyettesítő kisokos
    -Alapanyagismeret (e-book)
    -Fűszerismeret (e-book)
    -Közel –keleti Világkonyha (e-book)
    -Eszközlista
    -Bevásárlólista-mit hol szerezz be!

     

     

Videók: Az oktató videókban közelről és alapos magyarázat kíséretében, a saját tempódban tanulhatod meg az ételek elkészítését.

II. Modul: Vegán-Gluténmentes Haladó Szakács 3.
Távol-Keleti Modul
(thai-, és indiai konyha)

 

  • Receptek:
    Thai kókusztejes répaleves (krémleves)
    Indiai sült paradicsomleves rizsgombócokkal (krémleves)
    Pad Thai zöldségekkel pirított tofuval és satay szósszal (wokos)
    Indiai csicseriborsó masala (curry)
    Fűszeres-szezámos zöldséges pakóra  (indiai csemege)

  • Nyomtatható anyag extrákkal-Minden videóhoz letölthető recept és bónusztippek
    -Életmódváltás lépésről lépésre
    -Biztonság és higiénia a konyhában
    -Alapanyag helyettesítő kisokos
    -Alapanyagismeret (e-book)
    -Fűszerismeret (e-book)
    -Indiai és thai Világkonyha (e-book)
    -Eszközlista
    -Bevásárlólista-mit hol szerezz be!

     

     

Videók: Az oktató videókban közelről és alapos magyarázat kíséretében, a saját tempódban tanulhatod meg az ételek elkészítését.

II. Modul: Vegán-Gluténmentes Haladó Szakács 4.
Francia Modul

 

Hamarosan elérhető!

  • Receptek:
    Hamis „libamáj” pástétom mazsolás szőlőlekvárral (faux foie gras)
    Francia hagymaleves sajtos pirítóssal (autentikus)
    Nicoise saláta
    Erdei gombás-kakukkfüves risotto
    Créme brulée

     

  • Nyomtatható anyag extrákkal
    -Minden videóhoz letölthető recept és bónusztippek
    -Életmódváltás lépésről lépésre
    -Biztonság és higiénia a konyhában
    -Alapanyag helyettesítő kisokos
    -A
    lapanyagismeret (e-book)
    -F
    űszerismeret (e-book)
    Francia Világkonyha (e-book)
    -Eszközlista
    -Bevásárlólista – mit hol szerezz be!

Videók: Az oktató videókban közelről és alapos magyarázat kíséretében, a saját tempódban tanulhatod meg az ételek elkészítését.

Szeretném azonnal elkezdeni a Haladó Kurzust!

NÉZZ BELE A MODULOKBA

Olasz modul

Közel-Keleti modul

Távol-Keleti modul

Francia modul

BESZÉLJENEK A SZÁMOK

0 ember
képzése az elmúlt 5 évben
0 vegán
főzőműsor adás a televízióban
0 kiadott
többezer példányban elkelt szakácskönyv
0 média
média megjelenésen túl
0 online
recept

HOL TALÁLKOZHATTÁL VELEM?

Life Tv
MTV
RTL Klub
TV2
Fix TV

Forbes Magazin
Meglepetés Mentes Magazin
Csak a Mentes Magazin
Recept és rejtvény Magazin
Instyle Magazin
Glamour Magazin
Joy Magazin
Shape Magazin

 

Tőled szeretnék tanulni!

VÉLEMÉNYEK A KURZUSRÓL

“Tavaly nyár elején eldöntöttem, hogy szeretnék jobban megtanulni főzni. Elsősorban az egészséges,  és a növényi alapú ételek érdekeltek. A laktózérzékenységemen kívül szerencsére más egészségügyi problémám nincs, így inkább egy tudatosabb életmódváltás volt a motiváló erő.
Így találtam rá Gréta főzőtanfolyamára, ahol a növényi alapú étkezés rejtelmeibe kaptunk betekintést. Rengeteg újdonságot tanultunk a vegán gasztronómiáról, isteni ételeket készítettünk, melyeket a mindennapokban is könnyen megvalósíthatunk. A kezdő 4 alkalom után, nem is volt kérdés, hogy jelentkezzek-e a haladó tanfolyamra is.  Amellett, hogy a főzőtudásomat kiszélesítettem, sok új embert is megismertem, van, akivel azóta is tartom a kapcsolatot. Gréta egy csupaszív, pozitív energiát sugárzó Nő, akire az órákon kívül is számíthatunk! Ákossal együtt pedig a legjobb csapatot alkotják! Tiszta szívvel ajánlom a kurzust, ha egy kicsit is érdekel a vegán konyha!”
Vivien

“Nagyon inspiráló volt részt venni a kurzuson, nekem hatalmas löketet adott a vegánná válásban, mert gyakorlatias volt a képzés és nagyon jó hangulatú. Nekem fontos volt az alapanyag ismeret is, hogy mit honnan könnyű beszerezni, mert előtte csak kacsintgattam a vegánság felé, nem voltak tapasztalataim a különlegesebb alapanyagokkal. Amellett, hogy nagyon klassz élmény hasonló gondolkodásúakkal végigfőzni a vasárnapot kéthetente, kézzelfogható recepteket kaptunk, amikkel könnyű volt otthon is elkápráztatni az akár szkeptikusabb “közönséget” is. Szeretettel ajánlom mindenkinek.”
Éva

“Miért érdemes a tanolyamra jelentkezni?
Mert lehesz kezdő háziasszony, vagy akár profi szakács,olyan képzést kapsz, hogy képes leszel utána otthon vagy munkahelyeden pl. ilyen szuper glutén-,laktóz,-tojásmentes répatortát 
sütni /én is ott tanultam és ma itthon készítettem😊/.
Ezen kívül Gréta nagyon jó pedagógus / kár, hogy “pályaelhagyó”, mert elkelne több ilyen ember a nappali oktatásba/”
Judit

“Elkezdtem nézni Gréta videóit, követni a tanfolyamait. Tavasszal a kezdő, most a haladó tanfolyamán vettem részt. RENGETEGET tanultam tőle, Ákostól és a fantasztikus csapattól, akiket összehozott. Mára a gyerekeim is nagy Gréta-rajongók, imádják nézni a Főzősulit, és kipróbálni a recepteket! 
Annyira hálás vagyok ezekért a rettentően fárasztó vasárnapokért (este kb. annyira vagyok képes, hogy lefeküdjek a földre… na, jó, aztán összeszedem magam, de fél óra földön fekvés mindig kellett), a hihetetlenül intenzív és élvezetes oktatásért, a sok-sok kedvességért, mosolyért, jókedvért, a finom ételekért, hogy nem akarom elhinni, hogy vége. 😱 Köszönöm, Gréta, a tudásodat, a hitelességedet és a lelkesedésedet, és hogy minden szavadból, tettedből árad a vágy és törekvés, hogy mindezt másokkal is megoszd! Jó volt Tőled / Veled tanulni!!! 😍😍😍 To be continued — remélem!!!”
Mariann

“Sajnos ma volt az utolsó nap a főzősuliban… Köszönöm szépen, Greta Stohr, h Tőled tanulhattam. Lenyűgözött az alapanyag-ismereted, a lelkesedésed, a maximalizmusod, és minden egyes fogásért rajongtam… Eddig is szerettem főzni, és ezen a négy vasárnapon, úgy érzem, rengeteget fejlődtem, tanultam. Nagyon jó volt Ákossal is együtt dolgozni, elképesztően pozitív, harmonikus párosotok inspiráló és “vidámító”! Ritka az olyan tanfolyam, ahol az ember azt érzi, h minden fillért megért – – – a Tiéd olyan volt! Alig várom a haladót!!! 💗
Mariann

“Nagyszerűen éreztem magam minden alkalommal. Gréta remek recepteket osztott meg velünk, ami azért is szuper volt, mert mindenki főztjét megkóstolta és építően segítette, amitől még kerekebb, karaktersebb lett az étel íze. 🙂 Megosztotta velünk például azt is, hogy melyik az a csicseriborsó liszt, amitől olyan lesz az étel, amilyennek lennie kell. S persze még ezer meg ezer apró trükköt kaptunk Tőle, amit neki az évek tapasztalata kikristályosított. S nem utolsó sorban fantasztikus embereket is megismertem a közös főzések alkalmával!”
Judit

“Kedves Gréta, én úgy mutatkoztam be a kezdő tanfolyamod elején, hogy ha soha többet nem kellene a konyhába mennem, azt sem  bánnám. Ehhez képest, beiratkoztam a haladó tanfolyamodra is. Ugyan kb. 30 éve főzök, de több mindenhez kedvet kaptam és a főzési palettám jelentősen bővült, megismertem egy csomó új dolgot, amit tudok a konyhában hasznosítani, sokkal bátrabban fűszerezek. Nincs semmi egészségügyi problémám, de szeretnék egyre kevesebb húsételt enni és erre nagyon hasznosak voltak a tanfolyamodon elsajátított új ismeretek. És ráadásul nagyon jó hangulatúak voltak a közös főzések, úgyhogy mindenkinek tudom ajánlani, hogy főzzön veled. 🙂”
Krisztina

“Szia Greta, a főzőiskola a legjobb tanfolyam volt amin eddig részt vettem, imádtam minden pillanatát. 😊 Nagyon élveztem vegánként az új, különlegesebb ételek elkészítését, a főzősuli segített változatosabbá tenni az étkezésem. Imádtam a dekorálást, a tervezést és a pörgést a konyhában. Szuper volt a csoport meleg és befogadó hangulata, olyan jó volt olyan emberek között lenni akiket érdekel a növényi táplálkozás. Imádom az ízlésed, a felkészültséged és a szereteted és azt ahogy az emberekkel és az ételekkel bánsz. A mai napig rólad és a főzősuliról mesélek a barátaimnak, hogy milyen jól éreztem magam. Bármikor visszamennék. Csodálatos ahogy megtanultunk gombát, tofut és tempeh-t megfelelően kisütni, magamtól soha nem jöttem volna rá. Köszönöm a sok tudást és köszönöm az odaadásodat ahogy ezeket a tanfolyamokat csinálod. 🙏 Puszillak 😊”
Patrícia
Ez a kurzus nekem is kell!

A KURZUS ÁRÁT BEFIZETVE ÖRÖK HOZZÁFÉRÉST KAPSZ, HOGY BÁRMIKOR ÚJRANÉZHESD A VIDEÓKAT,
GYAKOROLJ, ELMÉLKEDJ, FEJLŐDJ, ALKOSS.

A Kurzus ára modulonként 19.990 Ft

Az I. modul ára oktató videókkal, letölthető anyagokkal és extra bónusz receptekkel 19.990 Ft

A  II. modul ára oktató videókkal, letölthető anyagokkal és extra bónusz receptekkel 19.990 Ft

A  III. modul ára oktató videókkal, letölthető anyagokkal és extra bónusz receptekkel 19.990 Ft

A  IV. modul ára oktató videókkal, letölthető anyagokkal és extra bónusz receptekkel 19.990 Ft

MEGRENDELÉS

GYAKORI KÉRDÉSEKRE MEGNYUGTATÓ VÁLASZOK

A kurzus akkor indul, amikor szeretnéd. Az online kurzusok szépsége hogy otthonod (ez esetben) konyhád kényelmében tanulhatsz. A videokhoz örökös hozzáférést vásárolsz, amelyhez Gréta Főzőiskola tagjaként sok-sok kiegészítő extrát is kapsz az idők során. Nem beszélve arról, hogy első kézből értesülhetsz további kurzusainkról.

Nincsen. Bárki jelentkezhet, aki szeretne elmerülni a növényi ételek, főzés, alapanyagok világában. A haladó kurzus megkezdése előtt, azonban érdemes elvégezni a kezdő kurzusunkat, hiszen lesz olyan haladó recept, amelyhez az alapkurzusban szereplő alaprecept elsajátítása szükséges.

 

Az online kurzusok tekintetében nem tudsz részletfizetés lehetőségével élni.

 

Ha feliratkoztál hírlevelünkre, első kézből kapod meg ajánlatainkat, és tagsági kedvezményeinkkel is élhetsz.

A Gréta Főzőiskola nem tud jelenleg akkreditált képzést nyújtani. Egyszerű törvényi akadályai vannak. Egyelőre az Oktatási Minisztérium nem ismeri el a növényi vagy gluténmentes szakács szakmát. Azt azonban garantálom, hogy a Gréta Főzőiskola Kurzusok elvégzésével mindennapokban is használható, és egyedülálló tudás birtokába juthatsz, amelyet máshonnan nem tudsz megszerezni. Megismered az alapanyagokat, azok használatát, egyedi főzési technikákat tanulhatsz Grétától, és a fűszerezés rejtelmeibe is bepillantást nyerhetsz. A kurzus végeztével, pedig személyre szóló tanúsítványt is letölthetsz.

 

Igen. Lesznek személyes kurzusok és élő online kurzusok is. A hírlevelükre feliratkozva, első kézből értesülhetsz ezekről.

 

Az Alapanyagismeret nevű pdf file-ban minden alapanyagot megismerhetsz, és javaslatot kapsz a beszerzésüket illetően. A legtöbb, s legkülönlegesebb alapanyagokat a webshopunkban is beszerezheted, így rengeteg időt, utazást, vagy keresgélést spórolunk meg Neked.

 

Nincs több kérdésem, megrendelem a kurzust!