VEGÁN-GLUTÉNMENTES SZAKÁCS
HALADÓ ONLINE FŐZŐKURZUS
VEGÁN, GLUTÉN- MENTES SZAKÁCS
HALADÓ ONLINE FŐZŐKURZUS
Ez az a kurzus, amely tovább visz téged a profi, vegán szakáccsá válás útján.
A kezdő kurzus után további exkluzív tartalmakkal folytathatod főzőtudományod bővítését.
Miután a Vegán- Gluténmentes Kezdő Online Kurzus leckéit maradéktalanul végigjártad, és még szívesen tanulnál további recepteket, fűszerezést, és technikákat,
ha nem volt elég, és ismerkednél újabb alapanyagokkal, akkor bátran ajánlom a Haladó Kurzust a figyelmedbe.
AMIT A VEGÁN-GLUTÉNMENTES HALADÓ KURZUSRÓL TUDNOD KELL:
# Életmódváltásod haladó szakaszában vagy? Új és különlegesebb receptekre vágysz és főzőtudásodban is szintet lépnél?
A Kezdő Kurzussal ellenben, itt már nem az alapokat tanítom Neked, hanem eddig titkos főzési technikáimat, tapasztalataimat és tippjeimet osztom meg veled, hogy ne csak egészségesek, hanem tökéletes harmóniában legyenek ételed ízei.
# A Kezdő Kurzushoz hasonlóan itt is részletes, aprólékosan kidolgozott profi e-learning videókban, lépésről lépésre mutatom meg Neked a világ konyháinak legnépszerűbb remekeit, gluténmentes-vegán köntösben.
# Évek óta gluténmentes vegánként élsz, vagy vegán szakácsként dolgozol? Már minden alapreceptet jól ismersz, és be akarsz újítani? A Haladó Kurzusban 4 különálló modult találsz, benne 20 tökéletes ételvideóval, és pontos recepttel.
AMIT A VEGÁN-GLUTÉNMENTES HALADÓ KURZUSRÓL TUDNOD KELL:
# Életmódváltásod haladó szakaszában vagy? Új és különlegesebb receptekre vágysz és főzőtudásodban is szintet lépnél?
A Kezdő Kurzussal ellenben, itt már nem az alapokat tanítom Neked, hanem eddig titkos főzési technikáimat, tapasztalataimat és tippjeimet osztom meg veled, hogy ne csak egészségesek, hanem tökéletes harmóniában legyenek ételed ízei.
# A Kezdő Kurzushoz hasonlóan itt is részletes, aprólékosan kidolgozott profi e-learning videókban, lépésről lépésre mutatom meg Neked a világ konyháinak legnépszerűbb remekeit, gluténmentes-vegán köntösben.
# Évek óta gluténmentes vegánként élsz, vagy vegán szakácsként dolgozol? Már minden alapreceptet jól ismersz, és be akarsz újítani? A Haladó Kurzusban 4 különálló modult találsz, benne 20 tökéletes ételvideóval, és pontos recepttel.
# Ha pedig nemzetközileg akkreditált Vegán-gluténmentes Séf szeretnél lenni, éttermet, bisztrót kívánsz nyitni, vagy bármilyen vendéglátó vállalkozást, amelyhez hivatalos tanúsítványra, különleges és egyedi tudásra lenne szükséged, akkor feltétlenül csatlakozz a Great Holistic Institute Vegán-gluténmentes Séf Oktatói Tanfolyamához, amely keretében is én tanítalak. Az akkreditált, nemzetközileg a világ bármely pontján elismert diploma a világon teljesen egyedülálló, és mostantól magyar nyelven is elérhető számodra.
TOVÁBBI 4 MEGDÖNTHETETLEN ÉRVEM VAN A GRÉTA FŐZŐISKOLA
VEGÁN-GLUTÉNMENTES HALADÓ KURZUS MELLETT.
1
2
3
4
KÜLÖNÖSEN NEKED SZÓL EZ AZ ISKOLA, HA:
Exkluzív és egyedülálló tudásanyagra vágysz
Vegán szeretnél lenni, nem tudod hogy indulj el
Étkezésed unalmassá vált, és nem túlzottan egészséges
Ételérzékenységben szenvedsz, nem tudsz sehol biztonságosan és finomat enni
Eleged van az ízetlen vegán, laktóz-, vagy gluténmentes fogásokból
Tökéletes recepteket, egyszerű, de ízletes fogásokat szeretnél készíteni
Úgy érzed aktuális életmódváltásod segítséget igényel a gyakorlatban.
Több önbizalmat és egy profi segítségét szeretnéd a mindennapi főzéshez
Rugalmas időbeosztást kíván az életed, ezáltal a tanulásodat is ehhez igazítanád
Ahol élsz, jelenleg nincs lehetőséget ezt a tudást offline elsajátítani
A szakma legjobbjától szeretnél tanulni
Alapanyag-, és fűszerismeretben is szeretnél a receptek mellett elmélyedni
Az egészséges életmód alapjait szeretnéd elsajátítani
Egy új, egészségesebb életminőségre törekszel
Szeretnél éttermi szintű ételeket készíteni
Fontos számodra a szakmai fejlődés a növényi alapú, vagy a gluténmentes főzés terén
Szeretnél vegán szakács lenni
Szakács vagy, de igényed van repertoárodat vegán-gluténmentes tudással bővíteni
Egészséges, tudatos, vagy mentes éttermet szeretnél nyitni
Életedben még egy ételt sem készítettél el
ÉRDEKEL, HOGYAN ÉPÜL FEL
A VEGÁN-GLUTÉNMENTES HALADÓ SZAKÁCS KURZUS?
ÉRDEKEL, HOGYAN ÉPÜL FEL
A VEGÁN-GLUTÉNMENTES HALADÓ SZAKÁCS KURZUS?
I. Modul: Vegán-Gluténmentes Haladó Szakács 1.
Olasz modul:
Receptek:
Bruschetta (sült paprikával és bazsalikommal)
Minestrone (olasz gazdag zöldségleves)
Autentikus Bolognai szósz
Autentikus Carbonara szósz
Tiramisu
Nyomtatható anyag extrákkal
-Minden videóhoz letölthető recept és bónusztippek
-Életmódváltás lépésről lépésre
-Biztonság és higiénia a konyhában
-Alapanyag helyettesítő kisokos-Alapanyagismeret (e-book)
-Fűszerismeret (e-book)
-Olasz Világkonyha történelem (e-book)
-Eszközlista
-Bevásárlólista-mit hol szerezz be!
Videók: Az oktató videókban közelről és alapos magyarázat kíséretében, a saját tempódban tanulhatod meg az ételek elkészítését.
II. Modul: Vegán-Gluténmentes Haladó Szakács 2.
Közel-Keleti Modul
(arab-libanoni-marokkói)
Receptek:
Autentikus hummus pirított mandulával
Gránátalmás quinoa tabouleh
Marokkói padlizsánsteak
Arab kókusztejes céklakrémleves citromos tahinivel
Zöldséges mogyoróvajas tajine
Pisztáciás kókusztejberizs karamell öntettel
Nyomtatható anyag extrákkal
-Minden videóhoz letölthető recept és bónusztippek
-Életmódváltás lépésről lépésre
-Biztonság és higiénia a konyhában
-Alapanyag helyettesítő kisokos
-Alapanyagismeret (e-book)
-Fűszerismeret (e-book)
-Közel –keleti Világkonyha (e-book)
-Eszközlista
-Bevásárlólista-mit hol szerezz be!
Videók: Az oktató videókban közelről és alapos magyarázat kíséretében, a saját tempódban tanulhatod meg az ételek elkészítését.
II. Modul: Vegán-Gluténmentes Haladó Szakács 3.
Távol-Keleti Modul
(thai-, és indiai konyha)
Receptek:
Thai kókusztejes répaleves (krémleves)
Indiai sült paradicsomleves rizsgombócokkal (krémleves)
Pad Thai zöldségekkel pirított tofuval és satay szósszal (wokos)
Indiai csicseriborsó masala (curry)
Fűszeres-szezámos zöldséges pakóra (indiai csemege)
Nyomtatható anyag extrákkal-Minden videóhoz letölthető recept és bónusztippek
-Életmódváltás lépésről lépésre
-Biztonság és higiénia a konyhában
-Alapanyag helyettesítő kisokos
-Alapanyagismeret (e-book)
-Fűszerismeret (e-book)
-Indiai és thai Világkonyha (e-book)
-Eszközlista
-Bevásárlólista-mit hol szerezz be!
Videók: Az oktató videókban közelről és alapos magyarázat kíséretében, a saját tempódban tanulhatod meg az ételek elkészítését.
II. Modul: Vegán-Gluténmentes Haladó Szakács 4.
Francia Modul
Receptek:
Hamis „libamáj” pástétom mazsolás szőlőlekvárral (faux foie gras)
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal (autentikus)
Nicoise saláta
Erdei gombás-kakukkfüves risotto
Créme brulée
Nyomtatható anyag extrákkal
-Minden videóhoz letölthető recept és bónusztippek
-Életmódváltás lépésről lépésre
-Biztonság és higiénia a konyhában
-Alapanyag helyettesítő kisokos
-Alapanyagismeret (e-book)
-Fűszerismeret (e-book)
–Francia Világkonyha (e-book)
-Eszközlista
-Bevásárlólista – mit hol szerezz be!
NÉZZ BELE A MODULOKBA
Olasz modul
Közel-Keleti modul
Távol-Keleti modul
Francia modul
VÉLEMÉNYEK A KURZUSRÓL
„Tavaly nyár elején eldöntöttem, hogy szeretnék jobban megtanulni főzni. Elsősorban az egészséges, és a növényi alapú ételek érdekeltek. A laktózérzékenységemen kívül szerencsére más egészségügyi problémám nincs, így inkább egy tudatosabb életmódváltás volt a motiváló erő.Így találtam rá Gréta főzőtanfolyamára, ahol a növényi alapú étkezés rejtelmeibe kaptunk betekintést. Rengeteg újdonságot tanultunk a vegán gasztronómiáról, isteni ételeket készítettünk, melyeket a mindennapokban is könnyen megvalósíthatunk. A kezdő 4 alkalom után, nem is volt kérdés, hogy jelentkezzek-e a haladó tanfolyamra is. Amellett, hogy a főzőtudásomat kiszélesítettem, sok új embert is megismertem, van, akivel azóta is tartom a kapcsolatot. Gréta egy csupaszív, pozitív energiát sugárzó Nő, akire az órákon kívül is számíthatunk! Ákossal együtt pedig a legjobb csapatot alkotják! Tiszta szívvel ajánlom a kurzust, ha egy kicsit is érdekel a vegán konyha!”
„Nagyon inspiráló volt részt venni a kurzuson, nekem hatalmas löketet adott a vegánná válásban, mert gyakorlatias volt a képzés és nagyon jó hangulatú. Nekem fontos volt az alapanyag ismeret is, hogy mit honnan könnyű beszerezni, mert előtte csak kacsintgattam a vegánság felé, nem voltak tapasztalataim a különlegesebb alapanyagokkal. Amellett, hogy nagyon klassz élmény hasonló gondolkodásúakkal végigfőzni a vasárnapot kéthetente, kézzelfogható recepteket kaptunk, amikkel könnyű volt otthon is elkápráztatni az akár szkeptikusabb „közönséget” is. Szeretettel ajánlom mindenkinek.”
„Miért érdemes a tanolyamra jelentkezni?Mert lehesz kezdő háziasszony, vagy akár profi szakács,olyan képzést kapsz, hogy képes leszel utána otthon vagy munkahelyeden pl. ilyen szuper glutén-,laktóz,-tojásmentes répatortátsütni /én is ott tanultam és ma itthon készítettem😊/.Ezen kívül Gréta nagyon jó pedagógus / kár, hogy „pályaelhagyó”, mert elkelne több ilyen ember a nappali oktatásba/”
„Elkezdtem nézni Gréta videóit, követni a tanfolyamait. Tavasszal a kezdő, most a haladó tanfolyamán vettem részt. RENGETEGET tanultam tőle, Ákostól és a fantasztikus csapattól, akiket összehozott. Mára a gyerekeim is nagy Gréta-rajongók, imádják nézni a Főzősulit, és kipróbálni a recepteket!Annyira hálás vagyok ezekért a rettentően fárasztó vasárnapokért (este kb. annyira vagyok képes, hogy lefeküdjek a földre… na, jó, aztán összeszedem magam, de fél óra földön fekvés mindig kellett), a hihetetlenül intenzív és élvezetes oktatásért, a sok-sok kedvességért, mosolyért, jókedvért, a finom ételekért, hogy nem akarom elhinni, hogy vége. 😱 Köszönöm, Gréta, a tudásodat, a hitelességedet és a lelkesedésedet, és hogy minden szavadból, tettedből árad a vágy és törekvés, hogy mindezt másokkal is megoszd! Jó volt Tőled / Veled tanulni!!! 😍😍😍 To be continued — remélem!!!”
„Sajnos ma volt az utolsó nap a főzősuliban… Köszönöm szépen, Greta Stohr, h Tőled tanulhattam. Lenyűgözött az alapanyag-ismereted, a lelkesedésed, a maximalizmusod, és minden egyes fogásért rajongtam… Eddig is szerettem főzni, és ezen a négy vasárnapon, úgy érzem, rengeteget fejlődtem, tanultam. Nagyon jó volt Ákossal is együtt dolgozni, elképesztően pozitív, harmonikus párosotok inspiráló és „vidámító”! Ritka az olyan tanfolyam, ahol az ember azt érzi, h minden fillért megért – – – a Tiéd olyan volt! Alig várom a haladót!!! 💗„
„Nagyszerűen éreztem magam minden alkalommal. Gréta remek recepteket osztott meg velünk, ami azért is szuper volt, mert mindenki főztjét megkóstolta és építően segítette, amitől még kerekebb, karaktersebb lett az étel íze. 🙂 Megosztotta velünk például azt is, hogy melyik az a csicseriborsó liszt, amitől olyan lesz az étel, amilyennek lennie kell. S persze még ezer meg ezer apró trükköt kaptunk Tőle, amit neki az évek tapasztalata kikristályosított. S nem utolsó sorban fantasztikus embereket is megismertem a közös főzések alkalmával!”
„Kedves Gréta, én úgy mutatkoztam be a kezdő tanfolyamod elején, hogy ha soha többet nem kellene a konyhába mennem, azt sem bánnám. Ehhez képest, beiratkoztam a haladó tanfolyamodra is. Ugyan kb. 30 éve főzök, de több mindenhez kedvet kaptam és a főzési palettám jelentősen bővült, megismertem egy csomó új dolgot, amit tudok a konyhában hasznosítani, sokkal bátrabban fűszerezek. Nincs semmi egészségügyi problémám, de szeretnék egyre kevesebb húsételt enni és erre nagyon hasznosak voltak a tanfolyamodon elsajátított új ismeretek. És ráadásul nagyon jó hangulatúak voltak a közös főzések, úgyhogy mindenkinek tudom ajánlani, hogy főzzön veled. 🙂”
„Szia Greta, a főzőiskola a legjobb tanfolyam volt amin eddig részt vettem, imádtam minden pillanatát. 😊 Nagyon élveztem vegánként az új, különlegesebb ételek elkészítését, a főzősuli segített változatosabbá tenni az étkezésem. Imádtam a dekorálást, a tervezést és a pörgést a konyhában. Szuper volt a csoport meleg és befogadó hangulata, olyan jó volt olyan emberek között lenni akiket érdekel a növényi táplálkozás. Imádom az ízlésed, a felkészültséged és a szereteted és azt ahogy az emberekkel és az ételekkel bánsz. A mai napig rólad és a főzősuliról mesélek a barátaimnak, hogy milyen jól éreztem magam. Bármikor visszamennék. Csodálatos ahogy megtanultunk gombát, tofut és tempeh-t megfelelően kisütni, magamtól soha nem jöttem volna rá. Köszönöm a sok tudást és köszönöm az odaadásodat ahogy ezeket a tanfolyamokat csinálod. 🙏 Puszillak 😊”
A KURZUS ÁRÁT BEFIZETVE ÖRÖK HOZZÁFÉRÉST KAPSZ, HOGY BÁRMIKOR ÚJRANÉZHESD A VIDEÓKAT,
GYAKOROLJ, ELMÉLKEDJ, FEJLŐDJ, ALKOSS.
A Kurzus ára modulonként 19.990 Ft,
így a négy modul együttes ára közel
80.000 Ft
De nem kell ennyit fizetned!
Ha MOST megrendeled a Kurzus mind a négy modulját (Vegán-Gluténmentes Haladó Szakács I. II. III. IV.), akkor 25% kedvezményt kapsz, így 79.960Ft helyett a négy modul ára mindössze
59.990 Ft
Ha először csak kipróbálnád külön az első vagy a második kurzust, azt is bevezető kedvezménnyel teheted meg:
Az I. modul ára oktató videókkal, letölthető anyagokkal és extra bónusz receptekkel 19.990 Ft
A II. modul ára oktató videókkal, letölthető anyagokkal és extra bónusz receptekkel 19.990 Ft
A III. modul ára oktató videókkal, letölthető anyagokkal és extra bónusz receptekkel 19.990 Ft
A IV. modul ára oktató videókkal, letölthető anyagokkal és extra bónusz receptekkel 19.990 Ft
I-II-III-IV. modult tartalmazó extra csomag örökös hozzáféréssel,
az összes recepttel, videóval, bónusszal, letölthető anyaggal,
kedvezménnyel MOST CSAK
59.990 Ft!
MEGRENDELÉS
GYAKORI KÉRDÉSEKRE MEGNYUGTATÓ VÁLASZOK
Nincsen. Bárki jelentkezhet, aki szeretne elmerülni a növényi ételek, főzés, alapanyagok világában. A haladó kurzus megkezdése előtt, azonban érdemes elvégezni a kezdő kurzusunkat, hiszen lesz olyan haladó recept, amelyhez az alapkurzusban szereplő alaprecept elsajátítása szükséges.
Az online kurzusok tekintetében nem tudsz részletfizetés lehetőségével élni.
A Gréta Főzőiskola nem tud jelenleg akkreditált képzést nyújtani. Egyszerű törvényi akadályai vannak. Egyelőre az Oktatási Minisztérium nem ismeri el a növényi vagy gluténmentes szakács szakmát. Azt azonban garantálom, hogy a Gréta Főzőiskola Kurzusok elvégzésével mindennapokban is használható, és egyedülálló tudás birtokába juthatsz, amelyet máshonnan nem tudsz megszerezni. Megismered az alapanyagokat, azok használatát, egyedi főzési technikákat tanulhatsz Grétától, és a fűszerezés rejtelmeibe is bepillantást nyerhetsz. A kurzus végeztével, pedig személyre szóló tanúsítványt is letölthetsz.
Igen. Lesznek személyes kurzusok és élő online kurzusok is. A hírlevelükre feliratkozva, első kézből értesülhetsz ezekről.
Az Alapanyagismeret nevű pdf file-ban minden alapanyagot megismerhetsz, és javaslatot kapsz a beszerzésüket illetően. A legtöbb, s legkülönlegesebb alapanyagokat a webshopunkban is beszerezheted, így rengeteg időt, utazást, vagy keresgélést spórolunk meg Neked.